Sezdil İle Mutluluk Ara

Öne Çıkan Yayın

YKS İÇİN MORAL!!

Bugün ne yazmak istediğimi düşünürken sınav stresi geldi aklıma. Arkadaşlar, canlarım, bir tanelerim evet bunalıyoruz, dayanacak gücümüz kuv...

16 Şubat 2020 Pazar

YKS İÇİN MORAL!!

Bugün ne yazmak istediğimi düşünürken sınav stresi geldi aklıma. Arkadaşlar, canlarım, bir tanelerim evet bunalıyoruz, dayanacak gücümüz kuvvetimiz kalmıyor. Gitmek istiyoruz, bırakmak istiyoruz. Ama YAPMAYACAĞIZ. Bakın size notlarımı bile canı gönülden paylaşacağımı söylüyorum eksik yerleri beraber tamamlayabiliriz. Bu yolda başarıya ulaşanlar sistemli ve düzenli çalışanlar. Ne bizden fazlaları ne de eksikleri var.

Bu sınav başarıya çalışarak ulaştıran bir sınav. Ne ekersen onu biçersin misali. Kalan 124 günde de ne ekersek Temmuz ayında onu biçeceğiz. 
Ellerinizi verin, destek olalım size sizlerde bize destek olun gelin başaralım. Zor bir şey istemiyorum sıkıntılarınızı yorumlardan ya da İnstagram hesabımızdan ya da Twitter hesabımızdan paylaşın bizlerle. Sizlere destek olmak için buradayız. Sizlerin sesini duyurmak için. Dünyada neler oluyor dönüp bir bakalım. Üniversite okumuş, kendini doyasıya geliştirmiş insanlar bile iş bulamıyor. Artık çok zor bir devirde yaşıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp hakkımızda hayırlı olan sonuca ulaşalım.
MORAL BOZMAK YOK
Asla ama asla moral bozmak yok. 2.Dönemin başı tam kırılma zamanlardır insanlar dersi bırakmaya başlarlar. Bırakmayalım. Gelin onlar bırakırken biz daha fazla çalışalım. Yalnızca 4 Ay ders çalışarak bir ömür mutlu olacağımız bir mesleğe sahip olacağız belki de. Elimizden gelenin en iyisini yapıp daha sonra dua etmeliyiz.
ÇALIŞTIM OLMADI DEMEK YOK
Evet çok çalıştınız belki de geçen sene, olmadı mı? Nasip değilmiş demek ki. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. BIRAKMAK Yok!! Yeniden deneyeceğiz. Olmazsa bir daha. Olana kadar deneyeceğiz. Bunu başaranlardan bir eksiğimiz yok. Bizde çalışıp, gelişip, eğlenip bunu yapabiliriz.
LÜTFEN!!
Lütfen artık sesimi duyun. Gelin birlik olup üstesinden gelelim. Rakip olduğumuz kadar kardeşiz de. Birimizin canı yansa hep beraber ağlarız. Yardım edelim sizlere. 
Çalışma programı
Hızlandırılmış program
TYT tekrarı
AYT hızlandırması
Özetler
Notlar 
Kavram haritası 
Vb. 
Hepsi için size yardım edelim gerekirse çoğalttırıp ulaştıralım ama gelin bunu başaralım. 
Sizleri çok seviyoruz 🤗🤗💜

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder




BİZ DE SİZİ BEKLİYORDUK 😊😍