Sezdil İle Mutluluk Ara

Öne Çıkan Yayın

YKS İÇİN MORAL!!

Bugün ne yazmak istediğimi düşünürken sınav stresi geldi aklıma. Arkadaşlar, canlarım, bir tanelerim evet bunalıyoruz, dayanacak gücümüz kuv...

24 Şubat 2020 Pazartesi

KENDİNİ MUTLU ET

Çağımızın hastalığı olarak kabul edebileceğimiz bir problem olsa gerek. Çevremizdeki insanların bir çoğu asla hayatlarından memnun değiller. Kabullenmesek de yaşadığımız hayat bizim seçimimiz. Hayatımızı yönlendirmek yine bizim elimizde. Kimse hayatının sıkıcılığından ya da memnuniyetsizliğinden başka birini sorumlu tutamaz.

Mutlu bir hayatın en büyük kaynağı sevdiğimiz iş. İnsan her sabah uyanırken of istemiyorum diye mi kalkmak ister? Yoksa evet bugün yine güzel şeyler yapacağım diye inanarak mı başlar. Hangimiz istemeyiz sevdiğimiz bir işi yapmak.
Mesela ben Diş Hekimi olmak istiyorum bunun için de çalışmak zorundayım hepiniz öylesiniz amacınıza ulaşmak için bir şeylerden feragat etmek zorundasınız. DÜZENLİ ÇALIŞAN KAZANACAK.
Çok çalışıp da verimsiz çalışmak önemli değil canlarım. Az çalışıp verimli çalışmak önemli.
Konumuz ders değil tabi ki. Mutlu olmak için insanların istediği kişi değil kendi istediğiniz kişi olun. Hayatınızı sınırlayan insanlar yerine her anınızda yanınızda olacak ve destek olmaktan vazgeçmeyecek insanlar alın.
Ve sevgi. 
Bir insanın sizi sevmesi bütün dünyadaki zorluklara bedel olabilir. O sevgi sizi dik tutacak ve mutlu kılacaktır. Birini sevin ve birilerinin de sizi sevmesine izin verin. Sevgi insanı taze tutar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder




BİZ DE SİZİ BEKLİYORDUK 😊😍