Sezdil İle Mutluluk Ara

Öne Çıkan Yayın

YKS İÇİN MORAL!!

Bugün ne yazmak istediğimi düşünürken sınav stresi geldi aklıma. Arkadaşlar, canlarım, bir tanelerim evet bunalıyoruz, dayanacak gücümüz kuv...

18 Şubat 2020 Salı

Neden Blogger Olmak İstiyorum

Ben kendi adıma konuşayım hep merak etmişimdir blogger lığı. En sonunda bizde karar verdik blog açalım diye. Ama neden? Kendimize göre bilgilerimiz fikirlerimiz var yeri geldiğinde çocuk ve yeri geldiğinde de yetişkin olabiliyoruz. Fikirlerimizi sizinle paylaşmak istedik. Arkadaşlarımıza güzel moral verdiğimizi öğrendik. Çalışma sistemi düzenlediğimiz insanlardan güzel dualar almaya başladık ve büyümek istedik. Büyüyelim ve diğer insanlara da destek olalım. Bu işi gerçekten sevdim. Amacımız burdan para kazanmak da değil illa ki. Biz sadece tanıdıklarımıza değil tanımadıklarımıza da destek olmak, yardımcı olmak, arkadaş olmak için buraya geldik. Bize destek olursanız çok çok mutlu edersiniz. Ama destek olmazsanız da canınız sağolsun.
Ne kadar çok büyüyebilirsek o kadar güzel hale gelecek burası ileri de satışta olan ürünlerimiz olacak. Kendi ellerimiz ile yaptığımız. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin lütfen yanınızda olmamıza izin verin.
Sizi seviyoruz güzel insanlar💜💜

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder




BİZ DE SİZİ BEKLİYORDUK 😊😍