Sezdil İle Mutluluk Ara

Öne Çıkan Yayın

YKS İÇİN MORAL!!

Bugün ne yazmak istediğimi düşünürken sınav stresi geldi aklıma. Arkadaşlar, canlarım, bir tanelerim evet bunalıyoruz, dayanacak gücümüz kuv...

19 Şubat 2020 Çarşamba

BİR KADINI KENDİNİZE NASIL AŞIK EDERSİNİZ!!!

Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlerle aşk serüvenimizin başlangıcında başımıza gelenlerden yola çıkarak bir kızı nasıl etkileyeceğiniz hakkında fikir vermek istiyoruz. Sizlerde hazırsanız başlayalım:


1-)İletişim Kurmak:
İlk olarak hoşlandığınız ya da sevdiğiniz kişi ile iletişim sağlamanız gereklidir. Sosyal medya üzerinden yanlış anlaşılma olanağınız oldukça çok olmakla beraber olumlu sonuçlar doğurabilir de.
Daha çok yüz yüze konuşmak size avantaj sağlayacak ve arkadaşlık başlatmanıza yardımcı olacaktır.

2-)Gizemli Kalmak:
Arkadaşlık evresine geldiğinizde ise, gereksiz samimiyetten kaçınmalı ve gizemli kalmalıyız. Bir erkek ne kadar gizemli kalırsa kızların ilgisini o kadar çok çekecek ve daha çok merak edilmeye sebep olacaktır. Böylece kızlar daha çok soru soracak ve daha çok sohbet olanağınız bulunacaktır.

3-)İlgi Göstermek:
Sohbetlerde erkek kendini geri çekmemeli ve istemsiz görünmemelidir. Dozunda ilgi göstermesi kızın çok hoşuna gidecektir ve samimiyetleri artacaktır. Kız ilgi gördükçe hoşuna gidecek ve karşısındaki ile vakit geçirmek isteyecektir. Çünkü kızlar her zaman ilgiye açlardır.

Bir Kızın Sizin Hoşlandığını Gösteren Belirtiler:


  • Dediğiniz en ufak saçma esprilere bile gülmesi.
  • Karşınızda saçları ile oynaması
  • Sizinle konuşurken ellerini koyacak yer bulamaması
  • Sizden bir şeyler isterken şirinlik yapması
  • Yanınızda konuşmalarına dikkat etmesi
  • Sizi kıskanması


  • 4-)Kıskanmak:
    Başka kadınlar hakkında konuşmaktan çekinmeyin. Yine dozunda kıskanmasını sağlayın. Siz onu kıskandırdıkça kızda sizi kıskandıracaktır. Ve bu evrede onun kıskanmanız ona olan bağlılığını ve ilginizi gösterip dikkatini çekecektir.

    5-)Karşındakini Tanımak:
    Kızın ilgi alanına hakim olun. Hoşlandığı şeyleri yapmak istediğinizi dile getirin. En sevdiği renk, müzik grubu vs. öğrenmek size yardımcı olacaktır.

    6-)Kendin Olmak:
    Kızı kendinize aşık ederken kendinizi de yanlış tanıtmayın. Onun hoşlandığı sizin için hoş değil ise bunu dile getirmekten çekinmeyin ve düşüncelerinizi onun istediği şekilde değil kendiniz gibi paylaşın.

    7-)Yanında Olmak:
    İyi zamanından daha çok kötü günlerinde yanında olmaya özen gösterin. Bir kız omzunda ağladığı ve yanında üzüldüğü insanı asla unutmaz. Onu mutsuz eden şeyi anlatmak istemediği taktirde anlatması için zorlamanız onu sıkacaktır. Onun anlatmasını bekleyin ve bu sırada onu güldürmeye çalışın.

    8-)Sessiz Olmamak:
    Zaman geçirirken susmamaya, konu açmaya ve sohbet etmeye özen gösterin. Kızlar konuşkan ve kendini güldüren erkeklerden her daim hoşlanmışlardır. Sessiz olmanız ve utangaçlığınızı fazla belli etmeniz bir yerden sonra onu sıkacaktır.

    Utangaçlığı Yenmek İçin Yapılması Gerekenler:

    • Öncelikle derin bir nefes alın.
    • Karşınızdaki normal bir arkadaşınız gibi düşünün.
    • İnsanların yüzlerine bakın, başka bir şeye odaklanmayın.
    • Telefonunuza kaçmayın
    • Kıyafetlerin kendinize yakışmayacağını düşünmeyin ve istediğiniz gibi davranın.
    • Kişisel gelişim kitapları okumak insan arası ilişkilerde sizi rahatlatacaktır.
    • Diksiyonunuza dikkat edin.
    • Yavaş yavaş insanlar ile iletişime geçin.
    • İstediğiniz şeyi söylemekten korkmayın. Düşünce özgürlüğünüzü kullanın.
    • Konuşurken sesiniz titremesin. Örneğin; tanımadığınız bir insana adres sorarken normal bir arkadaşınız gibi davranın, kısık sesle konuşmayın.

    9-)İtiraf Etmek:
    Aşkınızı itiraf etmekten korkmayın. Bir saniye sonra ne olacağını bilmiyorken seneler boyunca beklemek zorunda kalabilirsiniz. Sosyal ağlardan değil yüz yüze itiraf etmeniz size avantaj sağlayacaktır.

    10-)Küçük Sürprizler Yapmak:
    Her şeyi tamamladıktan sonra amacınıza ulaşmış ve mutlu bir ilişkiye adım atmışsanız. Küçük sürprizler ile onu mutlu edin. Karşılık beklemeden ve içinizden gelerek yapın. Karşınızdaki siz istemeden de sizi düşünüp karşılık verecektir. Küçük sürprizleri maliyet açısından değil maneviyat açısından bakarak yapın bu kızın daha çok ilgisini çekecektir.

    Biz size aşkımız ile yardımcı olmaya çalıştık. Sürprizler için fikir istiyorsanız bu yazımızı altına yorum yaparak belirtin. Biz de buna göre en yakın zamanda size güzel dönüşler yapalım. Bundan sonrasında BİR ERKEĞİ KENDİNİZE NASIL AŞIK EDERSİNİZ de gelecek...


    Sizleri seviyoruz:SEZDİL

    Bu İçerik Sezdil Tarafından Oluşturulmuştur..

    3 yorum:




    BİZ DE SİZİ BEKLİYORDUK 😊😍